MTB navdušenci pozor! Soča Outdoor Festival letos ponuja MTB maraton tekmovanje po čisto novi trasi.

MTB navdušenci pozor! Soča Outdoor Festival letos ponuja MTB maraton tekmovanje po čisto novi trasi.
20.06.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Po lanski odpovedi tekmovanja, zaradi administrativnih ovir, se Soča MTB maraton vrača v novi preobleki.

Tekmovalna proga, dolga 45 kilometrov, vas bo iz centra Kobarida odpeljala proti Breginju, nato se boste povzpeli na Kobariški stol (najvišja točka), nato pa spustili v Trnovo ob Soči in se mimo vasi Magozd vrnili nazaj v Kobarid.

Trasa ponuja čudovite razglede in atraktivern spust po enoslednicah. Več o Soča MTB maratonu si preberite na: www.soca-outdoor.com/tekmovalni-program/soca-mtb-maraton/

Časa za prijave je le še nekaj dni!

Elektronske prijave in cenejša štartnina bosta na vas čakali le še do nedelje, 26. 6. 2016, možna pa je tudi prijava na dan dogodka.

Poleg MTB in tekaških tekmovanj, Soča Outdoor Festival tudi letos ponuja bogat spremljevalni program, kolesarske izlete, program za družine, za najmlajše obiskovalce so pripravili mini MTB tekmovanje in delavnico športnega plezanja.

Na sotočju Tolminke in Soče boste lahko uživali ob dobri glasbi, preizkusili supanje in se naučili hoje po gurtni na slackline delavnici. Več o spremljevalnem programu na: www.soca-outdoor.com/spremljevalni-program/

Prav poseben pa bo predvečer tekmovalnega vikenda, v petek, 1. 7. ob 20.00 boste na sotočju v Tolminu lahko prisluhnili Bajkam za outdoor frike. Pet slovenskih outdoor frikov, Primož Ravnik – Figaro, Rok Rozman, Anže Česen, Matjaž Klemenčič in Primož Suša, bodo predstavili svoje najbolj sveže podvige.

Več na: www.soca-outdoor.com/spremljevalni-program/bajke-za-outdoor-freeke/

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ