Mugerlijev Baku na priprave v španski Calpe

Mugerlijev Baku na priprave v španski Calpe
16.01.2015 AVTOR: D. Z.
Kolesarji azerbajdžanskega moštva Synergy Baku bodo skupnem priprave na novo sezono opravili v španskem Calpeju.

Kot smo že poročali, je državni prvak Matej Mugerli pred sezono 2015 zamenjal klub. Iz Adrie Mobila je prestopil v azerbajdžansko kontinentalno ekipo Synergy Baku Cycling Project. Pri tej ekipi, ki je lani organizirala tudi etapno dirko, ki so jo predvajali na Eurosportu, so se pred sezono 2015 okrepili. Ne samo z Mugerlijem, tudi z Aleksandrom Plijušinom, Ioannisom Tamouridisom in Dennisom Van Windnom.

Pred kolesarji pa so prve skupne priprave, ki bodo potekala v za moštva zelo priljubljenem Calpeju v Španiji. Govorimo o 12-dnevnih pripravah, na katere bodo kolesarji odšli v nedeljo. Sezono bo ekipa zaečal na dirki za VN Lagune na Hrvaškem, ki bo na sporedu 15. februarja. Potem bodo nastopili na dveh azijskih etapnih dirkah, na dirki po Langkawiju od 8. do 15. marca in na dirki po Tajvanu od 22. do 26. marca.

»Veselimo se pomembnega leta in prepričan sem, da so kolesarji ravno tako zelo motivirani, kot osebje. Naši cilji so, da v letu 2015 dosežemo več zmag in pomagamo mladim azerbajdžanskim kolesarjem pri razvoju, da se bo Azerbajdžan kvalificiral na olimpijske igre v Rio, « je dejal menedžer moštva David McQuaid, ki je sicer tudi sin nekdanjega presednika Mednarodne kolesarske zveze Pata.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ