MyO - ustvarite povsem unikatno Orco

MyO - ustvarite povsem unikatno Orco
19.12.2015 AVTOR: Matej Zalar
Orbea je z letošnjo jesenjo začela ponujati kupcem njenega najboljšega modela, kolesa Orca, možnost Make your Own.
Vsi si želimo imeti kolo, ki bi vsaj v nekem pogledu izstopalo in bilo povsem unikatno. Večina proizvajalcev koles sicer ponuja barvanje in izbiro komponent po meri, a si to možnost lahko privoščijo le tisti z res globokimi denarnicami.

Pri Orbei pa so si sistem Make your Own zamislili nekoliko drugače. Kolesa so razdelili na 12 predelov, v vsakem pa si lahko izberete barvo po meri. Na voljo so bolj kot ne vse barve, ki si jih lahko zamislite, ne ponujajo pa vzorcov (kot so na primer plamena ali tigrove glave, hvalabogu). Izbirate lahko tudi med mat in bleščečo opcijo, zelo privlačna je tudi možnost vgraviranja lastnega napisa.

Tako si lahko na okvir po zgledu profesionalcev vgravirate lastno ime in tako daste jasno vedeti, kdo je ponosni lastnik kolesa, ali pa si po zgledu Jensa Voighta vgravirate motivacijske misli za najtežje trenutke na kolesu. Seveda lahko izbirate tudi komponente po želji.

uploaded


Skupaj je možnih kombinacij kar 1400, zato ni vrag, da si ne bi mogli sestaviti kolesa, ki bi se povsem skladal z vašim stilom. Predvidena dobava je v roku štirih tednov, kar je za po meri narejeno kolo zelo solidna številka.

Možnost MyO pa je na voljo pri vseh modelih Orca, od najcenejše verzije M20 do "flagship" modela M-LTDI, ki stane poštenih devet tisočakov. Tudi če ne kupujete novega kolesa, se lahko tukaj igrate z dizajnom in opcijami, ki so vam na voljo.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ