Na Istrskem kolesarskem maratonu tudi kronometer in tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta

Na Istrskem kolesarskem maratonu tudi kronometer in tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta
14.09.2017 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Samo še 10 dni nas loči do istrskega kolesarskega praznika. Maraton bodo spremljali še sobotni družinski kolesarski izlet in kronometer, v nedeljo pa mini maraton, tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta in pestro dogajanje na prizorišču.

Prijave na so možne na spletni strani dogodka istrski-kolesarskimaraton.

Maraton je rekreativne narave, vendar ponuja tudi tekmovanji za najzahtevnejše udeležence. V soboto bo 2. Kronometer za veliko nagrado Istre - dobrih 5 kilometrov dolga preizkušnja od osrednjega prizorišča v Portorožu do Belega križa.

Zmagovalce čakajo nagrade, najboljše v kategorijah pa medalje. S prijavo je dobro pohiteti, ker je število udeležencev omejeno!

Več o kronometru: www.istrski-kolesarskimaraton .si/kronometer/

Udeležba na kronometru predstavlja odličen uvod v nedeljski maraton, kjer se bo na dolgi trasi odvijalo tudi tekmovanje za Kralja in kraljico Boršta. Vzpon na gorski cilj v Borštu bo izmerjen s čipi in na koncu razglašeni uradni rezultati. Moški in ženska zmagovalca prejmeta pikčaste majice in naziv kralja in kraljice, prvi trije pa pokale ter praktične nagrade. Posebna prijava ni potrebna - avtomatsko sodelujejo vsi udeleženci dolge trase maratona.

Več o Borštu: www.istrski-kolesarskimaraton .si/kralj-borsta/

Na maraton pa lahko povabite še prijatelje in družino. Bolšji sejem rabljenih koles in opreme, kolesarski poligon za otroke, družinski kolesarski izlet, mini maraton, žreb bogatih nagrad in pestra ponudba stojnic so najboljše zagotovilo, da tudi njim ne bo dolgčas, vse udeležence maratona pa na koncu čaka tudi sladko presenečenje!

Ne spreglejte možnost ugodnih spletnih prijav do ponedeljka, skupno kotizacijo za maraton in kronometer pa dobite po še posebej ugodni ceni. Več kot dovolj razlogov, da 23. in 24. septembra preživite na morju v slovenski Istri.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ