Na rekreativnem kronometru tudi Srečko Katanec!

Na rekreativnem kronometru tudi Srečko Katanec!
11.06.2013 AVTOR: D. Z.
"Tudi Srečko Katanec s strokovnim vodstvom bo nastopil na kronometru." To so besede direktorja Hervisa Aleša Černeta.

Poleg Srečka Katanca se bodo rekreativnega kronometra udeležili legendarni slovenski kolesar Franci Škerlj, rokometni trener Tone Tiselj, zmagovalec Dirke okoli Slovenije Mitja Rok, smučarja Janez Jazbec ter Žan Kranjec, predsednik Kolesarske zveze Slovenije Tomaž Grm, amaterski svetovni prvak v cestni vožnji Igor Kopše ter drugi.

Dirka Po Sloveniji se začenja s Hervisovim kronometrom v četrtek, ob 17. uri na Kongresnem Trgu. Uro kasneje ob 18. uri pa se bodo na prologu pomerili še profesionalni kolesarji.

Pred začetkom dirke po Sloveniji bo v Ljubljani tudi vožnja na čas za rekreativne kolesarje. Na tej preizkušnji znanih obrazov ne bo manjkalo. 40 mest so zapolnili rekreativni kolesarji, nekateri so si start zagotovili z dobrodelno gesto, prostor pa je tudi za nekatere kolesarje, ki bodo tam nastopili s posebnim povabilom.

In tako naj bi lahko na kolesu videli tudi selektorja slovenske nogometna reprezentance Srečka Katanca. Kolesarji se bodo pomerili na identični trasi, ki jo bodo kasneje prevozili še profesionalni kolesarji. Prvi izmed teh se bo na pot podal ob 18 uri, rekreativci pa uro prej.

Če smo že pri selektorjih. Na progo bo šel tudi rokometni strokovnjak Tone Tiselj. »Ta kronometer organiziramo že drugo leto zapored. Profesionalni šport poskušamo združiti z amaterskim. Kolesarstvo pa je postalo nekakšen naš nacionalni šport, « je še pojasnil Černe.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ