Na škatle s kolesi natisnili televizorje ... za varnost

Na škatle s kolesi natisnili televizorje ... za varnost
16.10.2017 AVTOR: D. Z.
Nizozemsko podjetje VanMoof se je odločilo, da na škatle, v katerih so kolesa natisnejo fotografijo televizorjev.
.

Kaj vse se lahko zgodi s kolesi med prevozi? Velikorat je za poškodbe krivo naključje, a velikokrat tudi preprosta človeška malomalrnost, neprevidnost.

Pri nizozemskem podjetju VanMoof so se zato odločili za prav zanimivo potezo. Na škatle, v katerih so zapakirana kolesa so natisnili televizorje. Na televizorju je še kolo in napis “Outsmart the City ”. S tem so poskrbeli, da vpleteni bolj previdno ravnajo s paketi, saj menijo, da je v vsaki škatli televizor. Iz podjetja so sporočili, da so s to potezo število poškodovanih koles pri transportu zmanjšali za 70 do 80 odstotkov.

“Odkar smo pred osmimi leti pričeli s pošiljanjem koles, smo se znašli v težavah, saj nismo našli pravega partnerja, ki bi med transportom dovolj pazil na naša kolesa, ” so sporočili iz podjetja. Dejali so, da so poskusili s številnimi partnerji. Predvsem pa so s tem razočarali kupce, njim pa so se povečali stroški. “Ker smo si zastavili cilj, da bomo do leta 2020 prek spleta prodali 90 odstotkov naših koles, smo morali najti rešitev. Vsak v gospodarskem svetu ve, da si samo tako dober, kot je dober tvoj partner pri pošiljanju. Prav nič, nobena promocija, nobena spletna stran ti ne pomaga, če je ta neučinkovit. ”

In tako so aktivno iskali rešitev, in jo očitno tudi našli: “Na začetku leta je soustanovitelj Ties prišel do genialne zamisli. Naše škatle so približno iste velikosti kot zares veliki televizorji. Ti na cilj vedno pridejo nepoškodovani. Kaj če bi na škatle preprosto natisnili televizorje? In v trenutku se je število poškodovanih koles med transportom zmanjšalo za 70 do 80 odstotkov. ” Ampak, zdaj za vse to že vsi vedo, hvala družabnim omrežjem, pravijo pri podjetju: “Upali smo, da bo ta potegavščina ostala skrivnost. Vendar, po zaslugi twitterja je skrivnost prišla na dan. Samo ne povejte FedExu. ”

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ