Na treningu z dečki Save (foto)

Na treningu z dečki Save (foto)
05.02.2014 AVTOR: Matej Zalar
Z najmlajšimi člani Save iz Kranja smo se odpravili na trening pred začetkom nove sezone.

Dečki in deklice Save:
Švab Tilen
Kalamar Žan
Oman Urban
Bogataj Žiga
Kušar Jan
Čadež David
       

Flajs Teja
Komar Liza
Suhadolnik Maks
Dolhar Jakob
       

Jenčič Lan
Flajs Maj
Košir Vid
Ahačič Ana
Jenko Katja
Sušnik Tjaša
Sušnik Nejc
Prevc Eva
Florjanič Jaka
Kramarič Andraž
Uvodič Jan
    

Dečki in deklice v tem obdobju trenirajo trikrat tedensko. Ob torkih je na sporedu spinning v klubskih prostorih, ob četrtkih so treningi namenjeni teku, ob vikendih pa se odpravijo na malo daljši pohod po okoliških hribih.

Tokrat je bil na vrsti pohod preko Šmarjetne gore na Sv. Jošt, kjer so opravili tudi intervale. Trenutno v Savi trenira 20 dečkov in deklic, trener Nace Korošec pa je z njihovim delom zelo zadovoljen:

“Zaenkrat moram fante in dekleta zelo pohvaliti, dobro delo je naredil že moj predhodnik Uroš Šilar, s katerim so imeli zelo dober odnos, tako da ko treniramo, treniramo zelo resno, po treningu pa se znamo tudi pošaliti. Treniram tudi sedem deklet, ki še bolj pridno in zavzeto trenirajo kot fantje in si res zaslužijo vse pohvale.

Vreme jim pred novim letom ni bilo najbolj naklonjeno, trenutne razmere pa so idealne za trening v tem obdobju, saj pohodi v snegu pomenijo dodatno razvedrilo za najmlajše. Nace sicer upa, da bodo lahko še pred odhodom na februarske priprave v Umag naredili nekaj kilometrov tudi na cestnem kolesu, vendar je do prvih dirk v aprilu še dovolj časa, tudi če jim temperature treningov na cesti ne bodo dovoljevale.

Pogled na razigrane dečke in deklice, katerim tudi naporni zimski treningi ne vzamejo volje do kolesarstva, je prav gotovo dober znak za prihodnost, glede na raven pripravljenosti pa ni skrbi, da se v Savi ne bi še naprej razvijali bodoči šampijoni.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ