Na Zwiftu blestela in pri 37 letih dobila pogodbo!

Na Zwiftu blestela in pri 37 letih dobila pogodbo!
23.12.2016 AVTOR: D. Z.
Prav neverjetno, pa vendarle še kako resnično. Pri 37 letih je sicer Leah Thorvislon dobila profesionalno pogodbo, potem ko je prek Zwifta premagala več kot 1200 konkurentk.

Najbrž so redki kolesarski navdušenci, ki ne poznajo sistema Zwift, ki predvsem pozimi služi kot eden izmed pripomočkov za dodatno motivacijo pri treningih na trenažerju.

Služi lahko kot pripomoček za trening, za primerjavo z drugimi … očitno pa služi tudi kot orodje, prek katerega lahko marsikdo opazi nadarjenega kolesarja ali kolesarko. Leah Thorvislon je v tem primeru zagotovo lahko navdušena nad aplikacijo, pa tudi nad svojimi predstavami. Thorvilsonova se je prej ukvarjala s tekom, zdaj pa je po zaslugi Zwifta podpisala enoletno pogodbo z žensko ekipo Canyon SRAM.

Zwift je organiziral prav posebno tekmovanje in Američanka je po treh preizkusih v tem boju premagala kar 1200 konkurentk. Sicer pa so jo izbrali trije sodniki, ki so preučili preučevali podatke, ki jih je beležil Zwift. Thorvilsonova bo tako postala klubska kolegica precej bolj poznane Pauline Ferrand Prevotove.

“To je bila neverjetna in izkušnja. Pred Zwiftovo akademijo si ne bi nikoli mislila, da je kaj takega sploh mogoče. Finalistki Jessie in Yvonne sta izjemni športnici, ki ju zdaj lahko označim za tesni prijateljici. Hvaležna sem za to priložnost in komaj čakam, da začnem novo poglavje z moštvom Canyon SRAM, " je povedala presrečna zmagovalka natečaja, ki je tako pri 37 letih dobila neverjetno priložnost.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ