Nacer Bouhanni miril, se stepel, zbil zob in odstopil

Nacer Bouhanni miril, se stepel, zbil zob in odstopil
27.06.2016 AVTOR: D. Z.
Kapetan Boruta Božiča pri Cofidisu Nacer Bouhanni se državnega prvenstva ne bo prav rad spomnil. Ponoči je bil vpleten v prepir v hotelu.

Nacer Bouhanni je moral na državnem prvenstvu odstopiti, saj si je dan prej poškodoval roko. Francoz, sicer sprinter v moštvu Cofidis, se je namreč dan pred državnim prvenstvom zapletel v pretep. Izkupiček? Nekdanji boksar je na roki dobil štiri šive.

»Noč pred dirko je Nacerja Bouhannija in njegovega brata Rayane motil velik hrup iz sosednje sobe. Nacer je prosil, če lahko prenehajo, potem pa so ga pijani ljudje napadli. Poškodoval si je roko, tako da so ga odpeljali v bolnišnico. Prejel je štiri šive, zloma pa niso odkrili, « se glasi uradna izjava za javnost moštva Cofidis.

Za to ekipo vozi tudi Borut Božič, ki bo na prihajajoči dirki po Franciji pomočnik prav Nacerju Bouhanniju. Pri Cofidisu upajo, da jim bo prav nekdanji boksar priboril prvo etapno zmago na Touru po letu 2008. Sicer pa L'Equipe poroča, da je do poškodbe prišlo ob štirih zjutraj, ko je Bouhanni poskušal umiriti sosede v hotelu.

Bouhanni naj bi jih prosil, naj se umirijo. Roko pa naj bi si poškodoval, ko je enega izmed udeležencev tako močno udaril, da mu je zlomil zob. Kolesar je dirko končal po vsega 40 odpeljanih kilometrih. Pri Cofidisu so že potrdili, da zaradi te poškodbe Bouhannijev nastop na Touru ni ogrožen. Dirka se začne 2. julija.

Značke: Cestno, Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ