Nadzorniki s silo pridržali kolesarja in mu zlomili roko? (VIDEO)

Nadzorniki s silo pridržali kolesarja in mu zlomili roko? (VIDEO)
27.12.2019 AVTOR: DZ

Na spletu se je pojavil posnetek, kako so nadzorniki v nacionalnem parku Table Mountain v Cape Townu s silo pridržali profesionalnega kolesarja Nicholasa Dlaminija.

Nicholas Dlamini, je kolesar moštva Dimension Data, ki se bo v naslednji sezoni imenovalo NTT Pro Cycling. Dlamini je treniral v Cape Townu, v petek pa se je mudil v nacionalnem parku Table Mountain. Vstopil je tudi v področje Silvermine. Na video posnetku se vidi, kako so nadzorniki parka s silo pridržali kolesarja in ga očitno stlačili v poltovornjak.

Kasneje so predstavniki parka sporočili, da so kolesarja ustavili, ker ni plačal vstopnine za ta del parka, in da si je kolesar zlomil roko. Na posnetku se lepo vidi tudi, da je bil Dlamini v hudih bolečinah. Avtor posnetka Donovan Le Cok sicer ni kolesaril z Dlaminijem, je bil pa priča celotnemu dogajanju. Dejal je, da se je Dlamini spuščal proti izhodu iz parka, ko so ga nadzorniki parka poskušali ustaviti tako, da so prijemali za njegovo krmilo:

"Zaradi tega je padel in se poškodoval. Nic se je pobral, potem pa ga je starejši čuvaj napadel. Nica je obrnil in mu zvijal roko, dokler ni počilo. Bilo je glasno in Nic je zakričal. Potem pa je še naprej vpil, da ima zlomljeno roko. Snemanje sem prekinil, ko so me začeli grabiti za roko in so mi želeli iztrgati telefon."


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ