Nairo Quintana že predstavil nov dres in "rumene sanje"

Nairo Quintana že predstavil nov dres in "rumene sanje"
10.11.2015 AVTOR: D. Z.
Pri Movistarju so pohiteli. Že na prvem skupnem druženju predvsem s sponzorji so predstavili dres za novo sezono.

Dva zvezdnika in močna ekipa
Ekipa Movistar vsako leto spada med najresnejše kandidate za najvišja mesta na ardenskih klasikah in na tritedenskih dirkah. Omenimo samo dva največja zvezdnika. Mladi Nairo Quintana je dobil dirko po Italiji in bil dvakrat drugi na dirki po Franciji.

Potem je tu še izkušeni Alejandro Valverde. Španec je že dobil dirko po Španiji, letos pa je bil tretji na francoskem Touru. Gre pa predvsem za mojstra za enodnevne klasike, kar vsako leto dokazuje na ardenskih klasikah.

M še večji v čast glavnega sponzorja
A ekipa vse večjo pozornost namenja predvsem Nairu Quintani, ki je letos pokazal, da tudi Christopher Froome ni nepremagljiv. Izjemni hribolazec je tokrat imel čast, da predstavi nov dres Movistarja za sezono 2016.

Večjih sprememb ni, le zelen logotip glavnega sponzorja Movistarja je še večji, kot je bil letos. Na hrbtni strani bo predel z žepi bel in bo tako bolj opazen v glavnini. Na hrbtu bo tik pod velikim M tudi napis Movistar, nad tem pa bodo kolesarji imeli svoje twitter naslove. Quintanin je NairoQuinCo.

Rumene sanje
Na prej omenjeni beli podlagi sta napisa Endura in Canyon. Napisa teh dveh sponzorjev sta vidna tudi na sprednji strani dresa. Tudi oba rokava sta na koncu bela. Hlače ostajajo podobne. Napis Movistar je glavni. Sicer pa je Quintana ob dresu predstavil tudi ključne besede pod katerimi lahko na twitterju izrazite besede vzpodbude. Ena izmed teh je #SuenoAmarillo. To pomeni. Rumene sanje. Jasno je torej, kaj bo glavni cilj naslednje sezone. Po rožnati majici na Giru, pikčasti in dveh belih majicah na Touru zdaj cilja na rumeno. A konkurenca bo vsekakor močna.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ