Namesto Bianchija in Mercedesa Cervelo in Škoda

Namesto Bianchija in Mercedesa Cervelo in Škoda
02.01.2021 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Jumbo Visma. Najboljša ekipa v sezoni 2020, ki ima v svojih vrstah Primoža Rogliča je predstavila nove drese za sezono 2021. Prvič bodo imeli tudi žensko ekipo.

Jumbo Visma je v luči slovenskih privržencev kolesarstva vsekakor zelo zanimiva predvsem zaradi Primoža Rogliča. Ta je v zadnjih letih tudi najuspešnejši kolesar v tem moštvu, nenazadnje pa je tudi številka ena na lestvici UCI.

Sezono 2020 je na prvem mestu med ekipami končala prav Jumbo Visma. Pri Nizozemcih pa se ne vrti prav vse zgolj okrog moške ekipe. Imajo namreč tudi razvojno ekipo, ki je bila lani poleti na pripravah na Rogli. Zdaj pa so ustanovili še žensko ekipo, katere glavna zvezdnica je Marianne Vos.

In zdaj ja napočil čas za predstavitev dresa. Ta v osnovi ostaja zelo podoben lanskemu. Hlače so črne, zgornji del pa je predvsem rumen s črnimi rokavi. Glavni sponzor Jumbo je zapisan z rumeno in je na črni podlagi, tik pod njim pa je drugi največji sponzor Visma. Na bokih je napis Hema, ki ga opazimo tudi na rokavih.

Zgrešiti ne moremo Vifita in napisa Better. Drese izdeluje AGU. Zdaj pa največji novosti. Na ramenih je viden logotip znamke koles Cervelo. Kolesarji so se tako po dolgem obdobju poslovili od Bianchija. Napis Cervelo je viden tudi na hlačah. Druga novost pa je znamka avtomobilov. Letos so pri ekipi uporabljali Mercedese, zdaj pa je na dresu viden napis Škoda. Na dresih bodo na žepih še vedno vidne številke, ki si jih kolesarji izberejo. Roglič je imel do zdaj številko 1.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ