Namesto znižanj na »črni petek« dobrodelna akcija Raphe

Namesto znižanj na »črni petek« dobrodelna akcija Raphe
22.11.2020 AVTOR: N. Gr., foto: Rapha

Pri Raphi so se odločili, da letos prekinejo tradicijo velikih znižanj na Black Friday. Minil bo v znamenju dobrodelnosti v sodelovanju s fundacijo World Bicycle Relief.

Tradicija znižanj in posledičnega masivnega nakupovanja na Black Friday se je v zadnjem desetletju razširila tudi v Evropi, črni petek pa počasi postaja kar »črni november«, saj akcije že nekaj časa potekajo.

Rapha je svoje oboževalce vsako leto razveselila z velikimi znižanji na črni petek, ki so se nadaljevala proti božičnim praznikom oziroma dokler se njihove zaloge niso pošteno izpraznile. Letos pa so se pri britanskem proizvajalcu kolesarskih oblačil odločili, da bodo v ospredje postavili dobrodelnost.

Skoraj 100 000 kolesarjev se je že pridružilo akciji Raphe. Foto: Strava

V sodelovanju s Stravo so pripravili Black Friday Challenge, v katerem se bodo seštevali prekolesarjeni kilometri vseh udeležencev na petek, 27. novembra. Za vsakih prevoženih 1000 kilometrov bodo pri Raphi podarili eno kolo fundaciji World Bicycle Relief  Cilj Raphe je, da bi presegli mejo 1 000 000 prevoženih kilometrov, v tem primeru so se obvezali, da bodo podarili 1000 koles v skupni vrednosti dobrih 150 tisoč evrov.

Da bi se lahko tudi njihovi zaposleni udeležili akcije, bo Rapha naslednji petek zaprla vseh svojih 21 trgovin/barov in njihovih skupno 470 zaposlenih bo lahko prispevalo k nabiranju kilometrov.

Prispevate lahko tudi vi, akciji na Stravi se lahko pridružite tukaj.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ