Ne spreglejte: Cape Epic 2011 na Tv Slovenija

Ne spreglejte: Cape Epic 2011 na Tv Slovenija
30.03.2012 AVTOR: D. Z.
V soboto, 31. marca bo ob 19.45 uri na drugem programu TV Slovenija film o nastopu Petra Vesela in Ivonne Kraft na lanskem Cape Epicu. Avtor filma je Tomaž Kovšca.

Pred tem filmom bo na sporedu še ena športna oddaja, in sicer Planet šport. Sam film, ki ga je zmontiral Tomaž Kovšca pa prikazuje dolgo pot Ivonne Kraft in Petra Vesela do tretjega mesta v skupnem seštevku med mešanimi dvojicami na slvoiti etapni dirki Cape Epic. Film, ki ga je Vesel premierno predstavil konec februarja v Cerknici bo trajal vse do 20.35 ure.

Sicer pa se je z visokimi cilji Peter Vesel udeležeil tudi letošnjega Cape Epica, ki poteka prav v teh dneh, vendar je imel Veselova tokratna partnerka Michela Benzoni že po dveh dne težave z želodcem. Zato sta morala odstopiti, Vesel pa lahko z dirko nadaljuje, vendar izven konkurence. Podobno usodo kot Vesel letos deli Uroš Breški, medtem ko na dirki še vedno vztraja še edini slovenski predstavnik Mitja Rok.

Skupaj z Katalenićem sta v peti etapi zasedla 82. mestu. V skupnem seštevku vodi dvojica Sauser/Stander, ki ima že več kot 25 minut prednosti pred zasledovalci. Mitja Rok in Tomislav Katalenić sta 110. Za vodilnima pa zaostajata za nekaj manj kot deset ur.

foto: Nejc Vesel in Luka Stanovnik

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ