Ne spreglejte: Oddaja pred dirko po Franciji

Ne spreglejte: Oddaja pred dirko po Franciji
28.06.2012 AVTOR: D. Z.
Na TV Slovenija so pripravili posebno polurno oddajo pred začetkom dirke po Franciji. Na sporedu bo v petek ob 17:20 uri, ponovitev pa bo v soboto ob 15 uri. Tik pred prenosom prologa.
Oddaja bo dolga pol ure. V njej pa si boste lahko ogledali spot najzanimivejših trenutkov lanske dirke po Franciji. Spomnili se boste lahko zmagovalcev posameznih etap, pokazali vam bodo številne padce na lanski dirki.

Tudi padce Janija Brajkoviča, letos favorita za zmago Bradleyja Wigginsa, Aleksandra Vinokurova ... Po dobrih deset minut dolgem spotu bo sledila predstavitev nekaterih najpomembnejših etap in izjave dveh izpostavljenih kolesarjev pred začetkom letošnjega Toura. Govorimo o Bradleyju Wigginsu, ki je predstavil svoj pogled na Tour, in o njegovem klubskem kolegu pri moštvu Sky Marku Cavendishu.

Povedala bosta tudi, kako se bosta takšna zvezdnika znašla v isti ekipi in na največji kolesarski dirki. Svoja pričakovaja pred dirko so strnili štirje slovenski predstavniki, ki so medtem že na startu v belgijskem mestu Liege. Za konec boste spoznali še vse novosti, ki jih za vas ob prenosih dirke po Franciji pripravljajo na TV Slovenija.
Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ