Nesoglasje med Nibalijem in Yatesom

Nesoglasje med Nibalijem in Yatesom
13.05.2019 AVTOR: DZ, vir: sirotti

“Vsakemu, ki se bori za zmago na Giru moramo pokazati spoštovanje,” se je na zelo “samozavestne” besede Simona Yatesa odzval Vincenzo Nibali.

Simon Yates je pred začetkom dirke po Italiji na vprašanje, kdo je favorit za končno zmago zelo samozavestno dejal: "Jaz". Nadaljeval pa, da bi morali biti preostale strah, ker je odlično pripravljen in je o Giru razmišljal že vse od lanske izvedbe. Na vse skupaj se je po prvi etapi odzval eden izmed njegovih konkurentov Vincenzo Nibali:

"Vsakemu, ki se bori za zmago na Giru moramo pokazati spoštovanje." Seveda se je že odzval tudi Simon Yates: "Konkurente spoštujem." Na opazko, če se bo soočil z Nibalijem in pojasnil zadeve, pa: "Zakaj bi se moral pogovoriti z njim? Nisem želel biti nespoštljiv. Če pa je to tako razumel, potem je pač tako." 26-letni Yates pravi, da ima s to dirko še neporavnane račune in očitno je nadvse prepričan, da mu jih bo uspelo poravnati že letos. Glede njegovih besed pa je Nibali še dodal:

"Nisem užaljen nad njegovimi besedami. Lepo je, da vemo, da je v karavani tak vodja. Motiviran in je zato tudi tisti, ki mu lahko sledimo. Ironično je, kar je izvavil. Seveda pa moramo upoštevati tudi to, kako so mediji o tem poročali. V redu je, da lahko vsak reče to, kar hoče. Taki intervjuji niso nikoli slaba stvar, je pa res, da sam najbrž ne bi izjavil česa podobnega."

Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ