Netflix: Movistarjeva sezona, od prepira do slovesa

Netflix: Movistarjeva sezona, od prepira do slovesa
27.03.2020 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Na Netflixu si lahko ogledate napeto dogajanje v Movistarju v sezoni 2019. Kaj vse se je dogajalo? Kako je bilo na Touru s tremi kapetani ...

Šest delov po 20 minut. To so avtorji pripravili, potem ko so kolesarje Movistarja leta 2019 spremljali na pripravah in na vseh največjih dogodkih, predvsem na dirki po Franciji. Lani je Richard Carapaz kot član Movistarja dobil dirko po Italiji.

Na dirki po Franciji so imeli s tremi kapetani velike cilje, a se jim ni izšlo po načrtih. Na koncu je Nairo Quintana dobil gorsko etapo. Mikel Landa je dirko končal na šestem mestu. Alejandro Valverde je v dresu svetovnega prvaka prišel do drugega mesta na Vuelti! Pred njim je bil Primož Roglič, tik za njim pa Tadej Pogačar. V seriji s šestimi epizodami boste lahko spoznali, kaj se je v zakulisju dogajalo med vodilnimi na dirki po Franciji, kakšni so bili odnosi, predvsem med Lando in Quintano.

"Če ne rešita nesoglasij, potem imamo težavo," reče v četrti sezoni svetovni prvak Alejandro Valverde. V seriji je tudi prizor, ko Quintana s solzami v očeh sporoči ekipi, da odhaja. Serija se imenuje "The Least Expected Day".

"Osem mesecev snemanja na različnih lokacijah po Evropi in v Latinski Ameriki. Od glavnega sedeža ekipe v Pamploni do Ekvadorja," so pri Movistarju zapisali v izjavi za javnost. Dodali pa še: "Vrata smo odpli na sleherni sestanek na avtobusu pred dirko, v hotelske sobe med masažami, na zajtrk, večerjo in v avtomobile športnih direktorjev, kjer se sprejemajo ključne odločitve." Še eden izmed načinov, torej, kako si popestriti dneve brez dirk.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ