Neverjetni sponzor: Sunweb obljublja "neskončno" zvestobo

Neverjetni sponzor: Sunweb obljublja "neskončno" zvestobo
02.05.2018 AVTOR: D. Z.
Za vsaj v kolesarstvu neobičajen korak so se odločili pri sponzorju Sunweb, saj so ekipi obljubili "neskončno" zvestobo.

Nova pogodba pravi, da velja “neskončno ”. Obe stranki, tako vodstvo kluba kot glavni sponzor Sunweb sta se odločili za dolgoročno sodelovanje, saj oba vidita priložnost v razvoju kolesarstva kot celote.

“To bo ekipi omogočilo, da bo v prihodnosti uresničila velike načrte, in da se bo osredotočila tudi na dolgoročne investicije, ” so zapisali v izjavi za javnost. Dodali so, da je pomemben del tega program za mlade kolesarje, ki so ga predstavili leta 2017. V tej ekipi mlade nadarjene kolesarje pripravljajo na prestop med elito.

Ekipa je letos nastopala tudi na Istrski pomladi in z Marcom Hirschijem dobila kraljevsko etapo. Obenem imajo tudi žensko ekipo, ki je ravno tako nadvse uspešna. Še naprej vodijo neodvisni protidopinški program. Za leto 2019 pa pripravljajo nov center, ki so ga pred dnevi predstavili. Gre za center v regiji Euregio, ki mu pravijo tudi Keep Challenging Center. In, kaj pravi nova pogodba za nedoločen čas? Sponzor se je zavezal, da če bo v prihodnosti želel prekiniti sodelovanje, bo moral ekipo kljub odločitvi finančno podpirati še v sezoni, ko bi do te odločitve prišlo in še v naslednjih dveh sezonah. To bi dalo vodstvu ekipo dovolj časa za iskanje novega sponzorja. Vsekakor velikodušno in vsekakor neobičajno v svetu kolesarstva.

Značke: Cestno
Komentarji
MihaMedica 02.05.2018 12:37
Gospod novinar BZ, takim pogodbam pri nas pravimo 'za nedoločen čas'. Ne vem kje vam je nav pamet prišla beseda neskončno, morda ob prebiranju tujih člankov preveč uporabljate google translate in premalo lastno pamet?
ari.berni 02.05.2018 12:43

Prekarci, pa ne vejo kaj pomeni za nedoločen cajt, :)

mv 02.05.2018 17:13
@MihaMedica: Gospod novinar BZ, takim pogodbam pri nas pravimo 'za nedoločen čas'. Ne vem kje vam je nav pamet prišla beseda neskončno, morda ob prebiranju tujih člankov preveč uporabljate google translate in premalo lastno pamet?

So si pa tudi pridržali možnost odpovedi z zamikom.

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ