Nik Burjek iz Monaka za Sky (VIDEO)

Nik Burjek iz Monaka za Sky (VIDEO)
16.05.2016 AVTOR: D. Z.
Pred dnevi je fi'zi:k objavil prispevek o hiši, ki jo ima moštvo Sky v Monaku, kjer živijo številni njihovi kolesarji. V prispevku nastopa tudi Slovenec Nik Burjek.

Nik Burjek je eden izmed petih Slovencev, ki delajo v zvezdniškem moštvu Sky. Tam imamo dva maserja in dva mehanika. Burjek gre tudi na številne dirke, pa na priprave … zadolžen pa je tudi za moštveno hišo v Monaku. Tam živi kar nekaj kolesarjev te ekipe in tako so se pri Skyu odločili, da jim to bivanje olajšajo. Zanje skrbi Nik Burjek.

»Hišo uporabljamo za sestanke, tu se kolesarji dobijo pred treningi … V hiši imamo vse, kar potrebujemo. Imamo garažo z vsemi pripomočki, ki jih potrebuje mehanik. Lep dnevni prostor z televizorjem, kuhinjo. V drugem nadstropju je prostor za masažo, « je med drugim povedal Burjek. V prispevku nastopata še Nicolas Roche in Luke Rowe.

»Hišo lahko uporabljamo tudi kot manjši hotel. Na voljo sta dve spalnici. Kolesarji lahko sem pridejo med dvema dirkama, « Več pa si lahko ogledate v priloženem prispevku.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ