Northwave zimska obutev za kolesarja

Northwave zimska obutev za kolesarja
09.12.2011 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Kljubujte zimi s pravo kolesarsko obutvijo in obrnite snežene pogoje sebi v prid.
Ustrezna obutev je poleg primerne obleke seveda najpomembnejši del kolesarjeve zimske opreme.
Če želite tudi v mokrih in hladnih pogojih uporabljati pedala z vpetjem, je investicija v kvalitetne kolesarske čevlje dolgoročno najboljša, ali celo edina primerna rešitev. Čeprav je začetni finančni vložek nekoliko višji, bi z nakupom dodatkov, za dopolnitev običajne obutve težko dosegli raven udobja in toplote pravih zimski modelov. Ker zimsko obutev uporabljamo predvsem v hladnejšem delu sezone, bo njena življenjska doba tudi temu primerno daljša.
 
Northwave Celsius je namenjen prav takšni uporabi. Na voljo je v dveh različicah za kolesarjenje v širokem temperaturnem območju.
 
Celsius GTX bomo lahko nosili v temperaturah od minus deset do plus petnajst stopinj cezija.
 
Celsius Arctic GTX, je namenjen tistim ki mislijo s kolesarjenjem v mrazu skrajno resno in se ne pustijo ustaviti tudi takrat ko pade temperatura krepko pod ledišče.
Temperaturni razpon sega od plus pet, pa vse do zmrzljivih minus petintrideset stopinj cezija.
 
Čevlji so opremljeni z paro propustno membrano Gore-Tex, in svojo z nekoliko višjo zasnovo pred mrazom ustrezno zaščitijo gležnje. Membrana ustavlja vdor vode in vlage, ter omogoča dihanje obutve.

Podplat je izdelan iz termoplastičnega materiala s primesjo karbona ki poskrbi za nizko težo. Za boljši oprijem je na podplatu uporabljena naravna guma z grobim profilom.
 
 
 
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ