Nov dres nekdanjega Cannondala

Nov dres nekdanjega Cannondala
04.11.2017 AVTOR: D. Z.
Nekatere ekipe že predstavljajo nove drese za sezono 2018. Veliko spremembo je po pričakovanjih doživel dres moštva EF Education First Drapac.

Kolesarje, ki so do zdaj vozili za ekipo Cannondale Drapac smo bili v zadnji sezoni vajeni spremljati v zeleni dresih z odtenki rdeče.

Po zapletu in skorajšnjem razpadu ekipe je glavni mož Jonathan Vaughters vendarle našel nove vlagatelje. Ekipa se bo imenovala EF Eduacation First Drapac. Tudi Kristijana Korena v tej ekipi ne bo več. S predhodnico te ekipe (Liquigas Cannondale) je Primorec tudi prišel v profesionalno karavano, po letošnji sezoni pa jo zapušča, saj je podpisal pogodbo z bahrajnsko Merido.

Ameriška ekipa je zdaj že razkrila drese za prihodnjo sezono. Ti so povsem drugačni od prejšnjih. Drese bo še naprej izdelovalo podjetje POC. Kolesarje pa boste prepoznali po kombinaciji roza, bele in zelene barve. Glavno mesto ima napis EF, vidna sta tudi napisa Drapac in Cannondale, ki tako ostaja v ekipi. Roza je zgornji del dresa, na rokavih je logotip Cannondala, na zelenem ovratniku pa napisa Tacx in POC.

Na hrbtni strani je tik pod ovratnikom napis POC, na še vedno roza delu napis EF. Na beli podlagi pa še Drapac in Cannondale. Rokavi se zaključujejo z zeleno barvo in napisoma New Balance ter Cannondale. Hlače ostajajo črne, zaključene z zelenim delom. Na njih pa napisi oziroma logotipi Drapac, Cannondale, New Balance in POC. Tudi čelade bodo očitno roza. Sicer pa bodo glavno breme v novi sezoni nosili Rigoberto Uran, Sep Vanmarcke, Sacha Modolo, Michael Woods ... 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ