Nov dres, novi sponzorji in selektor

Nov dres, novi sponzorji in selektor
16.03.2022 AVTOR: DZ, vir: Kolesarska zveza Slovenije

Pomemben dan je za predstavniki Kolesarske zveze Slovenije. Danes so predstavili novo dres. Besedo je dobil tudi članski selektor Uroš Murn.

Predstavitev novega dresa slovenske kolesarske reprezentance je potekala v prostorih Olimpijskega komiteja Slovenije. Drese proizvaja podjetje Ale. Gre za drese, v katerih bodo nastopali kolesarji in kolesarke v vseh kategorijah in disciplinah.

"Zelo smo veseli, da je slovenska kolesarska reprezentanca izbrala Alé za svoje drese in v veliko čast nam je, da lahko zaradi tega pomembnega partnerstva oblečemo nekaj najboljših kolesarjev na svetu," je med drugim dejala vodja podjetja Ale Alessia Piccolo. Novo vodstvo kolesarske zveze se je pohvalilo, da so uspeli podpisati sponzorske pogodbe s kar petimi novimi partnerji.

"Izjemno smo ponosni na to, da so novi partnerji v nas prepoznali zaupanja vrednega partnerja in priložnost, da s kolesarstvom povežejo svojo blagovno znamko," so zapisali v izjavi za javnost. Govorimo o podjetjih: NiceHash, Alé, Pošta 
Slovenije, Proteini.si in Agencija 101.

"Veseli me, da smo predstavili nekaj novih sponzorjev. V zadnjih mesecih smo sklenili tri največje pogodbe do zdaj v zgodovini KZS-ja: to so NiceHash, Pošta Slovenije in Alé. Sredstva bodo seveda 
namenjena kolesarstvu in kolesarjem, saj zveza za svoje delovanje ne potrebuje veliko financ. Vse bo šlo v dirke, organizacijo prireditev in podporo programov za mlade," je med drugim dejal predsednik Zveze Pavel Marđonović.

Na prireditvi so govorili tudi o treh enodnevnih dirkah na slovenskih cestah: VN Slovenske Istre, VN Vipavske doline in VN Adria Mobil. Na predstavitvi sta bila tudi kolesar Jan Polanc, ki je potrdil, da se v karavano vrača v soboto na dirki Milano-Sanremo, in selektor Uroš Murn:

"Letos imamo tri reprezentančne akcije: sredozemske igre, evropsko in svetovno prvenstvo. Vsi si želimo, da nadaljujemo te uspehe tudi na naslednjih velikih tekmovanjih. Res imam nekaj odličnih fantov v ekipi in upam, da bomo slovenske barve, tudi v novem dresu, uspešno predstavljali še v prihodnosti."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ