Nov padec, ki ga je zakuhal motorist (VIDEO)

Nov padec, ki ga je zakuhal motorist (VIDEO)
11.04.2016 AVTOR: D. Z.
Elia Viviani je bil ena izmed žrtev padca na dirki Pariz-Roubaix. Le, da pri njem ni šlo samo za običajen padec. Zbil ga je motorist.

Na dirki Pariz-Roubaix vsako leto pride do številnih padcev. Letošnja izvedba ni bila nobena izjema. Tudi v znamenitem Arenbergu – prvem izmed treh odsekov, ki so označeni s petimi zvezdicami – je prišlo do padca večje skupine kolesarjev. Kot eden izmed zadnjih v tej skupini je Elia Viviani (Team Sky) očitno že uspel nekoliko zmanjšati hitrost, a potem ga je od zadaj zadel motorist.

Padla sta oba. Vivianijeva noga je bila za trenutek ujeta pod motorjem, potem pa se je lahko rešil. »V Arenbergu smo izgubili Vivianija, upam, da bodo naredili kaj s tem, saj ga je zadel motor, « je takoj po dirki dejal športni direktor Skya Servais Knaven, ki je kasneje poudaril: »V Arenbergu ne bi smelo biti nobenega motoristi niti blizu kolesarjev.

Viviani je bil v drugi skupini s Saganom in Cancellaro. Zaenkrat je v bolnišnici. Zdi se, da je vse v redu. Mislimo, da ni nič resnega, vendar pa nikoli ne veš. « Viviani je na twitterju objavil štiri fotografije, tudi poškodbe. »Danes nisem imel sreče. Obenem pa sem lahko najbolj srečna oseba na svetu. Večja poškodba na prsih in dve ureznini, « je zapisal Viviani.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ