Nova nora ideja na Kickstarterju - svetleče "premoženje"

Nova nora ideja na Kickstarterju - svetleče "premoženje"
19.06.2015 AVTOR: Matej Zalar
V zadnjem času smo že navajeni, da na Kickstarterju lahko promoviraš praktično karkoli, viseča mošnja pa je šla vseeno še korak dlje.
Ni potrebno posebej poudarjati, da je ideja naletela na dobršno mero zgražanja, a hkrati požela tudi pohvale. Obešanje mošenj je popularno postalo v Texasu v ZDA, kjer so jih vozniki obešali na retrovizorje. 

Pri kolesarjih vsaj ne gre le za provokacijo, temveč obešena "jajca" pod sedežem vsaj opravljajo neko funkcijo. Narejena so namreč iz svetilnega materiala, ki ponoči učinkuje kot zadnja luč, le da to nalogo opravlja mnogo bolj učinkovito.

Običajna luč je namreč fiksirana in sveti le v eno točko, medtem ko se pod sedež privezana mošnja med vožnjo ziblje in s tem povečuje obseg svetenja, hkrati pa prej pritegne pozornost voznikov za kolesarjem.

Akcija na Kickstarterju je bila uspešna, tako da se je proizvodnja že začela. Če ste pristaš "norih" idej, bo izdelek kmalu dostopen tudi v Evropi, vseeno pa najprej razmislite, če bi takšno zadnjo luč res namestili na kolo, s katerim se boste odpeljali v službo ali na sestanek.

Več informacij lahko dobite na njihovi spletni strani - www.balls.bikeZnačke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ