Nova oblačila Jana Polanca in Tadeja Pogačarja (VIDEO)

Nova oblačila Jana Polanca in Tadeja Pogačarja (VIDEO)
20.12.2018 AVTOR: DZ, vir: UAE Team Emirates

Moštvo UAE Team Emirates je predstavilo drese za sezono 2019. Člana te ekipe sta tudi tadej Pogačar in Jan Polanc.

Moštvo UAE Team Emirates je zagotovo eno izmed najbogatejših v kolesarski karavani. Nekdanja ekipa Lampre Merida, se je že pred letošnjo sezono krepko okrepila, vendar želenih rezultatov ni bilo. Letos bodo še močnejši. Pripeljali so sprinterja Fernanda Gavirio. Veliko več pričakujejo tudi od Fabia Aruja. Tu so še Alexander Kristoff, Rui Costa, pa Daniel Martin, ki je letos dobil etapo na dirki po Franciji. Poleg Jana Polanca pa bo v tej ekipi v naslednji sezoni vozil tudi Tadej Pogačar.

V kakšnih dresih pa ju bomo prepoznali? Ekipa jih je zdaj predstavila in objavila fotografije nekaterih kolesarjev, ne pa vseh, tako da Pogačarja in Polanca v novem dresu še nimamo. Prevladovala bo bela barva z rdečimi pasovi na določenih mestih. Največji napis s črnimi črkami pa UAE, z belimi na rdeči podlagi pa Emirates. Nov napis je pod zastavo. Govorimo o napisu Emaar. Viden je še napis FAB1 in logotip Colnaga. Na hrbtu bodo vidni priimki kolesarjev. Na rokavih pa spet napis Emirates, medtem ko sta na obeh ramenih napisa UAE. Hlače bodo črne.

UAE Team Emirates 2019: Jan Polanc, Tadej Pogačar, Fabio Aru, Fernando Gaviria, Alexander Kristoff, Daniel Martin, Sergio Henao, Diego Ulissi, Rui Costa, Tom Bohli, Sven Erik Bystrom, Simone Consonni, Valerio Agnoli, Roberto Ferrari, Vegard Stake Laengen, Marco Marcato, Yousif Mirza, Juan Sebastian Molano, Manuele Mori, Cristian Camilo Munoz, Ivo Oiliveira, Rui Oliveira, Simone Petilli, Jasper Philipsen, Edward Ravasi, Aleksander Riabušenko, Rory Sutherland in Kristijan Đurasek.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ