Novak tudi uradno podpisal za UAE Emirates

Novak tudi uradno podpisal za UAE Emirates
11.08.2022 AVTOR: N. Gr., foto: UAE Emirates/Bettini

Na dirki po Sloveniji je v javnost prišla novica, da bo Domen Novak zamenjal sredino, danes pa je tudi uradno postal kolesar ekipe UAE Emirates, kjer bo pomagal Tadeju Pogačarju.

V ekipi UAE Emirates so že zgodaj začeli snovati ekipo za novo sezono, saj želijo še okrepiti vrste hribolazcev okrog Tadeja Pogačarja, da se jim ne bi ponovil letošnji scenarij, ko jim je covid čez celo sezono precej nagajal pri sestavi ekipe.

Na dirki po Sloveniji je postalo jasno, da se Novak razhaja z Bahrain Victoriousom, kjer je dobil prvo priložnost v svetovni seriji in da se seli k Tadeju Pogačarju. Danes je tudi ekipa UAE Emirates objavila, da je Novak podpisal dveletno pogodbo z njimi.

»V čast mi je, da bom lahko dirkal ob Tadeju in drugih vrhunskih kolesarjih, ki jim bom lahko pomagal, uresničujejo se mi sanje,« je ob podpisu povedal Novak, vodja ekipe Mauro Giannetti pa: »Novak je kolesar, ki je v letih v svetovni seriji postopoma napredoval in se je razvil v dobrega hribolazca, ki ima pri 27. letih za seboj že veliko let v svetovni seriji in veliko izkušenj.«

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ