Novi Cannondale Scalpel-Si, te dni na voljo, da ga preizkusite

Novi Cannondale Scalpel-Si, te dni na voljo, da ga preizkusite
26.05.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Nesporna tehnična zvezda "Garde" je novi Cannondale Scalpel-Si, ki smo ga sicer že prej videli na tekmovanjih, a na sejmu je bilo kolo uradno razkrito, predstavljene pa tudi vse podrobnosti. Cannondale uporablja izraz XXC, mi bomo rekli evolucija in odraz

Scalpel-Si DEMO dnevi v tgovini Funsports, Ljubljana

Vabljeni, da preizkusite nov Cannondale Scalpe-Si

Scalpel-Si DEMO dnevi potekajo od srede 25. maja - sobote 28. maja v trgovini Funsports v Ljubljani 

Za vse ki bi želeli preizkusiti novega Scalpela in ste s primorskega konca, bo organiziran prevoz v Ljubljano v soboto 28. maja ob 9h z zborom pred trgovino Funsports na Pristaniški 14 v Kopru - povratek v Koper predviden okoli 15h.

Leta 2002 predstavljeni Scalpel je imel 63 milimetrov hoda in revolucionarno vzmetenje brez vrtišč na ceveh ob verigi, v marsičem pa je prav to kolo zaslužno za uveljavitev polnega vzmetenja v tekmovalnem krosu. Najnovejša reinkarnacija ostaja zvesta svojim koreninam, še vedno je to dirkalno kolo za krose in maratone, a vendarle odgovarja zahtevam časa. Proge v krosu so postale tehnično brutalne in uporaba potopnih sedežnih opor ni več tabu. Bistvena novost je tako geometrija, za doseganje želenih kotov in mer pa so morali precej napeti možgane.

Tudi Cannondale z naprej usmerjeno geometrijo

Krmilni kot znaša 69,6

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ