Novo leto, novi dresi novih pridobitev

Novo leto, novi dresi novih pridobitev
01.01.2020 AVTOR: DZ

1. januar je vedno dan, ko mnogi kolesarji in ekipe predstavijo drese. Z novim letom stopijo v veljavo nove pogodbe in zato so lahko kolesarji v "novih barvah".

Nekateri kolesarji in ekipe dresov sicer še niso predstavili, spet drugi so jih že pred časom. So se pa šele zdaj v novih dresih lahko pokazali tisti, ki so pred sezono zamenjali moštva. Nairo Quintana bo vozil v rdečem dresu s črnimi hlačkami moštva Arke Samsic. Med najbolj odmevnimi prestopi sta vsekakor Vincenzo Nibali in Tom Dumoulin. Nibali je zapustil Bahrain Merido in bo zdaj član moštva Trek Segafredo.

Dumoulin pa je predčasno odšel iz Sunweba in je od letos klubski kolega Primoža Rogliča. V dresu Ineosa sta med drugimi pozirala zmagovalec dirke po Italiji Richard Carapaz, svetovni prvak v vožnji na čas Rohan Dennis. Dve močni okrepitvi Lotto Soudala sta Philippe Gilbert in John Degenkolb. Sam Bennett je dres Bore Hansgrohe zamenjal za dres Deceuninck Quick Stepa. Slovenci pri Bahrain McLarnu so uradno predstavili drese.

Torej: Matej Mohorič, Jan Tratnik, Grega Bole, Domen Novak in Luka Pibernik. Primož Roglič je dres že predstavil, tudi Jan Polanc in Tadej Pogačar. Ostane še Luka Mezgec, ki ostaja član moštva Mitchelton Scott. V kakšnih dresih jih bomo letos prepoznali pa še ni znano. Klube so zamenjali še mnogi drugi. Omenimo še vsaj evropskega prvaka Elio Vivianija, ki se seli v Cofidis, pa Enrica Masa, ki odhaja v Movistar. Bahrain McLaren bo močnejši tudi za Mikela Lando in Marka Cavendisha.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ