Novomeščani iz Katarja v Opatijo

Novomeščani iz Katarja v Opatijo
15.12.2013 AVTOR: D. Z.
Kolesarji Adrie Mobila so se po uspešnem katarskem uvodu v sezono že podali na prve skupne priprave. Tokrat za spremembo v Opatijo.

Kolesarji Adrie Mobila so tekmovalno sezono 2014 začeli krepko prej kot običajno. Uspešno so namreč nastopili na etpni dirki v Katarju, kjer je Kristjan Fajt osvojil končno tretje mesto.

Zdaj pa, kot je to bolj običajno, nadaljujejo s pripravami ob morju. A tudi tu so uvedli spremembe. Namesto v Strunjanu, so prve priprave opravili v Opatiji.

»Opatijo smo za Strunjan zamenjali zgolj zaradi spremembe, saj se kolesarji z leti naveličajo monotonosti. Če bomo tu ostali vso zimo, še ne vem, saj je Istra zaradi raznolikosti prog bolj primerna za kakovostni trening, « je dejal trener Boštjan Mervar.

Dodal je še, da bo program dirk podoben prejšnji sezoni, do nekaterih sprememb pa bo vseeno prišlo. Sezona se bo začela z dirko GP Izola – Butan plin, ki bo na sporedu že 22. februarja.

Maja bodo kolesarji Adrie Mobila nastopili na dirki po Azerbajdžanu, ki bo od sedmega do 11. maja. Ekipo sestavljajo naslednji kolesarji:

Tomaž Nose, Radoslav Rogina, Bruno Maltar, Matej Mugerli, Aljaž Hočevar, Primož Roglič, Domen Novak, David Per, Kristjan Fajt in Klemen štimulak.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ