Novost: Kolesa Rose

Novost: Kolesa Rose
05.12.2013 AVTOR: Jaka Jaušovec
Največji spletni trgovec kolesarske opreme v Evropi prihaja tudi v Slovenijo.

Bogata tradicija

Začetki nemške blagovne znamke Rose segajo v leto 1907, ko se je v mestecu Bocholt odprla majhna kolesarska trgovina. Dobrih sto let ksneje se tam nahaja eden najsodobnejših in največjih kolesarskih centrov. T. i. Rose Biketown se namreč razpostira na 6.000 kvadratnih metrov, v treh nadstropjih pa lahko ljubitelji kolesarstva izbirajo med več kot 20.000 izdelki.  Vrhunsko doživetje pa  ponuja tudi vetrovnik, ki omogoča testiranje neprepihljivih kosov oblačil in njihovo zaščito pred mrazom pri temperaturah pod ničlo.
 

Udobje spletnega nakupovanja

Poslovni model podjetja Rose je osnovan na principu spletnega nakupovanja, s čimer so kakovostni izdelki kupcem na voljo hitro in po izredno konkurenčnih cenah. Bogata izbira, atraktivne cene, odzivnost usposobljenih svetovalcev, skrb za kupce na najvišjem nivoju, različni načini plačila ter hitra in zanesljiva dostava, to so ključne prednosti podjetja Rose.
 

Kolesa Rose – prilagojena posamezniku

Poleg bogate izbire kolesarske obutve, oblačil in dodatne opreme priznanih proizvajalcev (Giro, Sidi, Shimano, Assos, Giordana, Rose, Mavic …) je Rose danes poznan predvsem po svoji bogati paleti koles. Med številnimi različicami cestnih, gorskih in treking koles se najde pravo kolo za vsakogar, tistim najbolj zahtevnim pa je na voljo ttudi konfigurator koles. S pomočjo spletne aplikacije si je namreč moč kolo sestaviti tudi po lastnih željah, izbrani prestavno-zavorni sistemi, seti obročnikov in ostale komponente pa so tako le klik oddaljeni od vaše dnevne sobe.

Poleg poljubne sestave pa so kolesa Rose tudi dimenzijsko prilagojena kupcu. Dolžina gonilk in krmilne opore, širina krmila, število distančnikov vilične cevi, prestavna razmerja, vse to so možnosti, ki jih je potrebno izbrati ob nakupu kolesa.
 

Rose v Sloveniji

Rose je s svojo spletno trgovino trenutno na voljo v dvanajstih državah oziroma v dvanajstih jezikih, kaj kmalu pa lahko pričakujemo tudi njihovo slovensko različico spletne trgovine. Kar nekaj koles pa bo v prihodnji sezoni na voljo tudi za testiranje. Do takrat bo večini v pomoč trgovina v angleškem jeziku – www.rosebikes.com, ključni vir informacij pa je zaenkrat njihov Facebook profil - www.facebook.com/rosebikesslovenija

Spletni katalog koles - www.rosebikes.com/content/cat alogue/online-catalogue.
Naročilo brezplačnega tiskanega kataloga - www.rosebikes.com/requestcata logue/form.


Rose Biketown:
 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ