Ob slavju trčil v ženo (VIDEO)

Ob slavju trčil v ženo (VIDEO)
06.06.2022 AVTOR: DZ

Luis Carlos Chía. V tretji etapi dirke po Kolumbiji je najprej slavil veliko zmago, takoj zatem pa je trčil v ženo, ki ga je čakala na cilju.

V nedeljo je bila na dirki druge kategorije po Kolumbiji na sporedu tretja etapa. Sincelejo je gostil start, cilj pa po 117 kilometrih Monteria. Etapa je bila sicer ravninska, a vse skupaj je krepko otežilo močno deževje. V zaključku je bil najbolj prepričljiv Carlos Luis Carlos. Ta je bil tudi vodilni v skupnem seštevku že pred etapo in je tudi dobil že uvodno preizkušnjo. Vajen zmagovanja, torej.

V zadnjih metrih je bil v hudem deževju najmočnejši in tako je imel celo dovolj časa za dvig rok. Takoj po cilju pa je trčil v osebo, ki ga je pričakala. Kasneje se je izkazalo, da je to bila njegova žena Claudia Roncancio. Tudi ona je kolesarka in fotografinja. Claudio so odpeljali v bolnišnico, saj naj bi potrebovala štiri šive. Chia pa je na podelitev odšepal. Držal se je za desno nogo. Kasneje je Chia medijem dejal, da zavore v hudem dežju niso delovale.

Poleg tega je sprintal po povsem zalitem cestišču. "Tam je bil prostor za fotografe. Lahko bi bila ona ali kdorkoli drugi. Prišel sem z veliko hitrostjo. Pred dvema dnevoma je bilo podobno, a ni deževalo in zavore so delovale," je še dejal Chia: "Danes sem žele zavirati, a so zavore “zablokirale” in tako sem se zapeljal naravnost vanjo." Chia je četrto etapo začel v majici vodilnega v skupnem seštevku.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ