Oblikujte dres Mohoričevega in Korenovega moštva in prejmite uro

Oblikujte dres Mohoričevega in Korenovega moštva in prejmite uro
02.01.2015 AVTOR: D. Z.
S 1. januarjem so številni kolesarji prek družabnih omrežij že razkrili drese nekaterih moštev. Pri Cannondale Garminu pa ostajajo skrivnostni.

Predstavitev ekipe in dresa Cannondale Garmin bo naslednji četrtek, v zgodnjih jutranjih urah. Prireditev naj bi prenašali tudi na uradni spletni strani moštva. Drese so že naredili in so se v njih tudi fotografirali, kar je potrdil tudi Kristjan Koren. A pri ekipi so se odločili, da bodo drese poskušali ohraniti v tajnosti vse do predstavitve ekipe.

Mediji že ugibajo, kakšne barve bi dres lahko bil, a zaenkrat ni zares še nič jasnega. Nenazadnje so se se pojavile govorice, da naj bi bil dres bolj ali manj moder, po drugi strani, da naj bi bil črn z zelenimi odtenki … pa tudi zelen z modrimi odtenki. Zelena barva naj bi tako izpostavljala prvega sponzorja Cannondale, modra pa Garmin.

Tako bi prišlo tudi bolj do izraza dejstvo, da je ta ekipa nastala iz prej dveh World Tour ekip. Pri ekipi ostajajo skrivnostni, zato pa so se odločili, da navijače pritegnejo na nekoliko drugačen način. Ponujajo vam, da sami oblikujete dres. Sicer dizajna svojega ne bodo spreminjali, zato pa bodo najboljše ideje nagradili z urami Modify.

Najprej morate na njihovo spletno stran CANNONDALE. Tam si lahko na računalnike naložite poseben »templejt «, s pomočjo katerega lahko oblikujete dres. Potem pa dokončan izdelek naložite prek povezave na njihovi spletni strani. Spomnimo. Za Cannondale Garmin bosta letos vozila kar dva Slovenca Kristjan Koren in Matej Mohorič.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ