Obvestilo o prostovljnem varnostnem odpoklicu zračnih vilic Öhlins RXF36 in RXF34

Obvestilo o prostovljnem varnostnem odpoklicu zračnih vilic Öhlins RXF36 in RXF34
25.10.2018 AVTOR: Obvestilo za javnost

To je obvestilo o varnostnem odpoklicu glede vseh Öhlins RXF36 in RXF 34 zračnih vilic.

Od leta 2016 do 2018 so bile v prodaji kot poprodajni izdelki in kot originalna oprema na nekaterih Specialized kolesih Enduro, Stumpjumper, Fuse in Levo. Vilice so črne z "ÖHLINS" zlatim napisom na vsaki od nog vilice. Prizadete vilice imajo napis "RXF36" ali "RXF34", napisan čez lok vilic.

Če niste prepričani, ali imate prizadeto vilico, bo vaš pooblaščeni prodajalec Specialized opreme ugotovil, ali ta odpoklic vpliva na vaše vilice. Öhlins RXF36 coil vilice (brez zračnega ventila na zgornjem desnem pokrovčku in "TTX" in "Coil", napisano na zadnji strani leve noge vilice), niso del tega korektivnega ukrepa.


Nevarnost: Na nekaterih vilicah je lahko pokrovček na desni nogi vilice zgoraj privijačen s prenizkim navorom, kar lahko v nekaterih primerih povzroči, da se pokrovček odvijači in izpade med vožnjo. Ko se to zgodi, lahko zračna kartuša nenadoma skoči iz cevi noge vilice in povzroči nevarnost poškodbe kolesarja.

Rešitev: Takoj prekinite uporabo zadevnih vilic in jih vrnite k najbližjem pooblaščenemu Öhlins ali Specialized prodajalcu za brezplačno popravilo.

Za odgovore na morebitna vprašanja kontaktirajte svojega najbližjega trgovca opreme Specialized.

Značke: Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ