Očala in čelade POC za kolesarje Garmina

Očala in čelade POC za kolesarje Garmina
12.01.2014 AVTOR: D. Z.
Moštvo Garmin Sharp in opremljevalec POC sta podpisala triletno pogodbo. POC moštvo opremlja z očali in čeladami.
.

Vsekakor na prvi pogled nekoliko neobičajne, a pozornost vzbujajoče čelade in očala. Zdaj sta si partnerja obljubila dolgoročno zvestobo. 

Govorimo o triletni pogodbi, ki je začela veljati s 1. januarjem 2014. POC je proizvajalec predvsem smučarskih in kolesarskih pripomočkov, kot so čelade, očala, ščitniki …

Ekipi pa bo zagotavljal očala in čelade, kot sta Octal Aero in Tempor TT. Pri očalih bodo kolesarji lahko izbirali med številnimi modeli, tudi DO Blades, ki naj bi jih razvili v sodelovanju z zmagovlacem dirke po Italiji Ryderjem Hesjedalom in srebrnim iz olimpijskih iger Gustavom Larssonom.

»Ponosni smo, da lahko sodelujemo z najboljšim partnerjem, ki s svojo opremo našim kolesarjem omogoča, da dajo vse od sebe. POC je lep primer izjemnega sodelovanja. Zadovoljni smo, da jih lahko dodamo v našo Slipstream družino, « je dejal glavni mož podjetja Slipstream Sports Jonathan Vaughters.

»Vstopamo na sceno cestnega kolesarstva. Povsem se moramo posvetiti naši nalogi, da bomo reševali življenja in zmanjšali posledice padcev. Obenem pa, da bomo s tehnologijo pomagali k boljšim predstavam kolesarjev, « je dejal ustanovitelj podjetja POC Stefan Ytterborn.

Poudaril je še, da bodo skupaj s kolesarji lahko razvijali še boljše proizvode, ki bodo potem dosegljivi slehernemu kolesarju. Izdelujejo tudi posebno modro serijo očal in čelad, ki se imenuje Garminum Blue. To je seveda v čast ekipi, s katero sodelujejo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ