Od marca naprej boste mavrično majico lahko kupili v Dechatlonu

Od marca naprej boste mavrično majico lahko kupili v Dechatlonu
24.01.2021 AVTOR: Nejc Grilc, foto: Santini

Mednarodna kolesarska zveza in Santini bosta v sodelovanju z Dechatlonom prodajala replike mavričnih majic in celo mavrično kolekcijo v Dechatlonovih trgovinah po Evropi in na njihovi spletni strani.

Mavrična majica je simbol kolesarskega sveta in nagrada za enega največjih dosežkov v tem športu - naslov svetovnega prvaka. Mnenja o tem, ali je prav, da lahko mavrično (in ostale) majice kupijo tudi rekreativni kolesarji, so deljena*, UCI pa si z mavrično podobo želi privabiti nove navdušence k kolesarstvu.

Zato bodo od marca letos dalje v Dechatlonovih trgovinah prodajali celotno kolekcijo mavričnih kolesarskih artiklov, ki jih izdeluje Santini - belo in črno majico z mavričnimi detajli, hlače z mavričnim robom, brezrokavnike, rokavice in nogavice. Pri Dechatlonu bodo v trgovinah v Italiji, Belgiji, Švici in na Madžarskem že od marca povsod naredili posebne Santinijeve mavrične kotičke, ki bodo namenjeni samo artiklom iz njihove kolekcije, prav tako pa boste te izdelke lahko naročili na Dechatlonovi spletni strani.

»Partnerstvo s Santinijem in Dechatlonom je odlična priložnost, da kolesarstvo predstavimo tudi ljudjem, ki ga sicer ne spremljajo, da razširimo svojo tradicionalno publiko. Komercializacija atraktivnih izdelkov z mavričnimi detajli, simbolom kolesarstva, v ogromni trgovski verigi z veliko kupci, nam bo pomagala, da dosežemo nove uporabnike koles. To je glavni cilj kampanje Ride and Smile,« pravi predsednik UCI David Lappartient.

V objavi akcije so sicer napisali, da bodo izdelki na voljo po »atraktivnih« cenah, ki bodo privabile tudi kolesarske začetnike. Kaj točno pa si pri UCI predstavljajo pod »atraktivno« ceno, je težko predvideti, zato bomo morali počakati na marec in začetek prodaje mavričnih izdelkov v Dechatlonu.

*o tem govori tudi 16. zapoved Velominati

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ