Odpoved uvodne dirke

Odpoved uvodne dirke
12.03.2020 AVTOR: DZ

Iz Kolesarske zveze Slovenije prihaja pričakovano sporočilo. Odpovedali so uvodno dirko v sezoni, ki bi morala biti na sporedu 21. marca.

"Zaradi trenutno nastale situacijev zvezi s širjenjem novega koronavirusa SARS-Co-V-2 (COVID-19) vas obveščamo, da z dnem 12.3.2020 uveljavljamo ukrepe, ki jih je sprejel Svet za nacionalno varnost Republike Slovenije."

Tekmovalna sezona na slovenskih cestah bi se morala začeti v soboto, 21. marca. Smo pa glede na razvoj dogodkov v zadnjih dneh pričakovali sporočilo o odpovedi. In seveda smo ga tudi prejeli.

Iz kolesarske zveze Slovenije so potrdili, da dirke za VN Slovenske Istre ne bo. "Zaradi trenutno nastale situacijev zvezi s širjenjem novega koronavirusa SARS-Co-V-2 (COVID-19) vas obveščamo, da z dnem 12.3.2020 uveljavljamo ukrepe, ki jih je sprejel Svet za nacionalno varnost Republike Slovenije."

Tako se je glasilo sporočilo krovne organizacije. Po vsej verjetnosti čaka podobna usoda tudi dirko za VN Adrie Mobila, ki bi morala biti osem dni po dirki v Izoli, torej 29. marca.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ