Odprte so prijave na Istrski kolesarski maraton 3. oktobra 2021 v Kopru

Odprte so prijave na Istrski kolesarski maraton 3. oktobra 2021 v Kopru
07.09.2021 AVTOR: Sporočilo za javnost

Slovenska Istra je od jeseni do pomladi najboljša izbira za ljubitelje kolesarjenja. Na njenih vzponih in razglednih cestah v tem obdobju trenirajo tudi najboljši kolesarji sveta.

Podaljšajmo poletje in se 2. in 3 oktobra vrnimo za dan ali dva na slikovite ceste slovenske Istre – Predprijave so odprte! Prijavnine pa 100% varne*.

Na osrednjem prireditvenem prostoru bo v soboto 2. oktobra program namenjen predvsem družinam in najmlajšim. Dogajanje se bo začelo dopoldan s Festivalom trajnostne mobilnosti in predstavitvijo društev s področja varovanja okolja in zdravja ter poligonom varne vožnje za otroke.

Nadaljevalo se bo z družinskim kolesarskim izletom po Kopru (cca 10 km), gledališko predstavo za otroke in vrhuncem za naše najmlajše - Mini maratonom za otroke do 6 let na poganjalčkih in kolesih.

V nedeljo 3. oktobra pa ob 10. uri sledi tradicionalni kolesarski maraton na treh trasah (10, 49 in 82 km). Dogajanje v centru Kopra bo celodnevno, z Istrsko tržnico lokalnih ponudnikov kulinarike, obrti, tematskih kolesarskih poti in kulturo-glasbeno-plesnim programom. Maraton je rekreativne narave, brez merjenja časa. Za tiste, ki pa želijo nekaj tekmovalnega pridiha, pa bo na najdaljši (82 kilometrski) trasi organizirano merjenje časa na vzponu na Boršt. Najhitrejša med moškimi in ženskami bosta okronana za kralja in kraljico Boršta.


PRIJAVI SE na:
www.istrski-kolesarskimaraton.si

Možnost plačila z BON21


Prijavnina

20 € PREDPRIJAVA: prvih 150 prijavljenih ali do 5. septembra 2021

28 € REDNA CENA: do 23. Septembra 2021

40 € NA DAN DOGODKA

Otroci do 14. leta: enotna cena 5 € ne glede na rok prijaveDogodek podpirajo gostiteljice – Mestna občina Koper, Občina Izola, Občina Piran in Občina Ankaran, ter številni partnerji.

*V primeru, da zaradi epidemioloških razmer prireditve ne bi mogli izvesti, bo organizator prijavljenim povrnil celotnovplačano prijavnino.

Video napovednik:

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ