Oglejte si tretjo etapo kolesarske dirke Tour of Croatia

Oglejte si tretjo etapo kolesarske dirke Tour of Croatia
20.04.2016 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Posebno doživetje je biti del vzdušja, ki ga prinesejo velika športna tekmovanja. Eno izmed njih je tudi kolesarska dirka Tour of Croatia, ki letos poteka v 6 etapah.

Dve sta že skoraj za nami, tretjo pa si lahko ogledate v četrtek, 21. aprila 2016. Ta bo potekala od Makarske do Šibenika in bo vsebovala veliko zahtevnih vzponov po sicer čudoviti pokrajini. Prva etapa se je raztezala od Osijeka do Varaždina, kjer je 161 tekmovalcev iz 21 ekip preizkušalo svoje zmožnosti. Obiskovalci so lahko navijali za zvezde v kolesarstvu, kot je britanski Mark Cavendish, ki je zasedel drugo mesto, premagal pa ga je Italijan Giacomo Nizzolo.

Tudi tretja etapa bo vsekakor vredna ogleda, če pa bi želeli svoj vikend začeti bolj zgodaj in se naužiti sončnih, pomladnih dni pa se ustavite v medžimurskih LifeClass Termah Sveti Martin. Tu se bo pričela tudi zadnja, šesta etapa, saj imajo Terme licenco Adria Bike Hotel zaradi česar so idealen kraj za profesionalne in rekreativne kolesarje. Tako boste lahko na pedala stopili tudi sami in uživali v vseh naravnih danostih ter turističnih znamenitostih Medžimurja.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ