Oleg Tinkov odpustil Bjarneja Riisa?

Oleg Tinkov odpustil Bjarneja Riisa?
24.03.2015 AVTOR: D. Z.
Danski časopis BT poroča, da naj bi Oleg Tinkov zaradi slabih rezultatov v tej sezoni odpustil glavnega menedžerja Bjarneja Riisa.

Kolesarji Tinkov Saxa letos očitno niso zadovoljili želja lastnika ekipe Olega Tinkova. Do zdaj so se veselili zgolj dveh zmag. Alberto Contador je dobil prvo gorsko etapo na dirki Ruta del Sol, ki jo je potem končal na drugem mestu – zaostal je samo za največjim rivalom Chrisom Froomom. Peter Sagan pa je dobil šesto etapo na dirki Tirreno-Adriatico.

Pri Tinkoff Saxu so pred klasiko Milano-Sanremo sporočili, da bo v spremljevalnem avtomobilu tudi Bjarne Riis. Danca pa ni bilo in tu so se začele porajati govorice o nezadovoljstvu glavnega moža. Riisa ni niti na dirki po Kataloniji, kjer nastopa Alberto Contador. Danski BT pa zdaj poroča, da je Tinkov Riisa odpustil. Domnevno zaradi slabih rezultatov.

Predstavnik moštva Stefano Feltrin naj bi novinarju BT-ja dejal: »Kje ste pa to slišali? O tem se lahko pogovarjate z Bjarnejem ali Olegom. Teh govoric ne morem komentirati. « Sicer pa je Bjarne Riis pred lansko sezono prodal ekipo, ki je bila njegova last, prav Olegu Tinkovu, ki je v tem času zares investiral ogromno denarja. Nenazadnje je v ekipo pripeljal tudi takega zvezdnika, kot je Peter Sagan. Skupaj s Contadorjem in preostalimi pa do zdaj očitno nista zadovoljila velikih pričakovanj ruskega bogataša.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ