Oprah Winfrey: Armstrong je priznal, vendar ne tako, kot sem pričakovala!

Oprah Winfrey: Armstrong je priznal, vendar ne tako, kot sem pričakovala!
15.01.2013 AVTOR: D. Z.
"Rečem lahko, da je priznal, vendar ne na način, kot sem sama pričakovala," je za televizijo CBS po intervjuju z Lanceom Armstrongom priznala Oprah Winfrey.

Intervju so opravili kar pri Lanceu Armstrongu doma v Austinu. Sicer so iz tabora nesojenega sedemkratnega zmagovalca poudarili, da zadeve, vse dokler intervju ne bo objavljen, ne bodo komentirali. Zato pa se je oglasila Oprah Winfrey.

»Presenetil me je. Rečem lahko, da je bilo zame, za ekipo in vse v prostoru stresno. Pripravila sem se. Prebrala sem Usadino poročilo, intervjuje s Scottom Pelleyjem in Hamiltonovo knjigo. Prebrala sem Walsheve knjige Sedem smrtnih grehov, LA Confidential. Pripravljala sem se, kot bi šlo za izpit na univerzi. Pripravljenih sem imela kar 112 vprašanj, « je še pojasnila Oprah Winfrey, ki je opravila kar dve uri in pol dolg intervju.

»V tem času sem mu zastavila večino teh vprašanj. Mislim, da je na vprašanja odgovarjal tako, da je dokazal, da je pripravljen. Nisem mu zastavila vseh vprašanj, a mislim, da sem mu najpomembnejše. Tiste, ki si jih želijo ljudje po vsem svetu. « Očitno pa intervjuja ne bodo krajšali. Odločili so se, da ga bodo predvajali v dveh delih. Najprej 17. Januarja prvi del, potem pa še naslednji dan.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ