Orica GreenEdge: Samo najboljše! Tudi slovenski junak! (video)

Orica GreenEdge: Samo najboljše! Tudi slovenski junak! (video)
14.11.2012 AVTOR: D. Z.
Avstralsko moštvo Orica GreenEdge nas je že skozi celotno sezono 2012 razveseljevalo z izjemnimi posnetki iz zakulisja različnih dirk. Zdaj je nastala že zbirka "Najboljše leta 2012".
Avstralsko moštvo je v kolesarsko karavano in med kolesarske navdušence prinesla veliko svežine, fantje pa so skupaj s preostalimi člani moštva pokazali, da se iz tega športa lahko naredi pravi šov, spektakel. Med dirko po Španiji je tako nastal video-spot za popularno pesem "Call me maybe".

Avstralci so nastopili tudi na dirki po Sloveniji in tudi na naši edini etapni preizkušnji so naredili nekaj zanimivih "reportaž". Nenazadnje jim je Daryl Impey privozil tudi etapno zmago. Zdaj so zbrali nekatere posnetke in "zmontirali" nov spot, ki so ga naslovili z "Najboljše leta 2012".

Med drugim boste lahko opazili tudi Impeyja na odru za zmagovalce po drugi etapi dirke po Sloveniji, ki se je končala v Metliki. Uživajte ob ogledu in v upanju, da nas bodo s takimi prispevki Avstralci razveseljevali tudi v sezoni 2013. Obenem so že znani kolesarji, ki bodo to moštvo zastopali v prihodnji sezoni.

To so Michael Albasini, Fumiyuki Beppu, Sam Bewley, Jack Bobridge, Simon Clarke, Baden Cooke, Allan Davis, Julian Dean, Mitchell Docker, Luke Durbridge, Simon Gerrans, Matthew Goss, Michael Hepburn, Leigh Howard, Daryl Impey, Jens Keukeleire, Aidis Kruopis, Brett Lancaster, Sebastian Langeveld, Michael Matthews, Christian Meier, Travis Meyer, Cameron Meyer, Jens Mouris, Stuart O'Grady, Wesley Sulzberger, Daniel Teklehaimanot, Svein Tuft, Tomas Vaitkus in Pieter Weening. Med člani v ekipi je tudi slovenski maser Miha Peterlin.

VIDEO "NAJBOLJŠE IZ LETA 2012":
Značke: Cestno, Dirka po Sloveniji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ