Originalni dresi moštva GreenEdge

Originalni dresi moštva GreenEdge
13.06.2012 AVTOR: Urednik Bicikla
Novoustanovljeno moštvo GreenEdge bo letos nastopilo tudi na etapni dirki po Sloveniji.

Napovedani kolesarji na Dirki po Sloveniji za ekipo Orica GreenEdge: Matthew Goss, Michael Hepburn, Mitchell Docker, Brett Lancaster, Travis Meyer, Jens Mouris, Daryl Impey in Sam Bewley.

Tisti, ki si želijo obleči dres tega moštva, pa ga lahko kupijoali naročijo na vseh SKM mestih.
Uradni zastopnik za kolesa Scott za Slovenijo je Proloco Trade d.o.o., ki združuje pod znamko SKM (Slovenski kolesarski mojster) specializirane kolesarske trgovine.

Kolesarji moštva Orica GreenEdge v krstni sezoni, ki je zanje nenazadnje nadvse uspešna, vozijo prav Scottove najnovejše modele Foil. Ta naveza pa SKM omogoča, da lahko morebitnim kupcem ponudijo ne samo kolesa, ampak tudi drese avstralskega moštva Orica GreenEdge.

Za majico boste morali odšteti 60 evrov, za hlače pa 75 evrov. Kolesarji tega moštva se letos lahko pohvalijo z etapno zmago na Giru (Matt Goss), zmago na klasiki Milano-Sanremo in z zmago na dirki po Avstraliji (Simon Gerrans) ter z zmago na dirki po Kataloniji (Michael Albasini).

Na dirko po Sloveniji naj bi med drugimi nastopala tudi prej omenjeni Matthew Goss, po nekaterih informacijah pa tudi mladi nadarjeni specialist za kolesarstvo na velodromu in za vožnjo na čas Michael HepBurn. Komaj 20-letni Avstralec je bil na lanskem svetovnem prvenstvu na Danskem v kategoriji do 23 let tretji prav na posamičnem kronometru.
Značke: Cestno, Dirka po Sloveniji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ