Padec Frooma ujela Go Pro kamera (VIDEO)

Padec Frooma ujela Go Pro kamera (VIDEO)
08.07.2018 AVTOR: DZ

Chris Froome je pet kilometrov do cilja 1 etape na dirki po Franciji grdo padel. Njegov padec je posnel kolesar, ki mu je sledil.

Kot smo že poročali, v prvi etapi dirke po Franciji je v zaključku prišlo do nekateri padcev in posledično so mnogi kandidati za sam vrh v skupnem seštevku izgubili po več kot 50 sekund. Med temi so bili Richie Porte, Adam Yates, Nairo Quintana in tudi Christopher Froome. Froome je padel dobrih pet kilometrov pred ciljem. Po prerivanju s kolesarjem Katjuše Alpecina je zletel s ceste na travnik.

Kljub hitrosti in grdemu padcu se je Froome hitro pobral in nadaljeval proti cilju. Na koncu je izgubil 51 sekund. “Opazil sem, da je prišlo do številnih padcev. Vendar pa smo vedeli, da bi to lahko bil tak dan. Vozili smo se v ospredju, v prvi tretjini in postajalo je vse bolj kaotično. Na srečo nisem poškodovan in pred nami je še dolga pot do Pariza,” je po prihodu na cilj dejal Chris Froome. V prenosu so padec slabše posneli, zato pa so ga z Go Pro kamero in tu je posnetek.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ