Parodija na krizo RadioShacka. Omenjen tudi Brajkovič (video)

Parodija na krizo RadioShacka. Omenjen tudi Brajkovič (video)
19.06.2012 AVTOR: D. Z.
Neverjetno, kako se lahko vsako stvar spremeni v pravo burlesko. In tako se je zgodilo tudi s krizo v moštvu RadioShack Nissan.
Da v zvezdniškem moštvu RadioShack v letošnji sezoni nekaj ni tako kot bi moralo biti, je jasno že kar nekaj časa. Vse več je pritoževanj kolesarjev, kot sta brata Schleck, Horner ... Zdaj je to potrdil še Jakob Fuglsang, ki je razočaran zato, ker ga Johan Bruyneel ni uvrstil v ekipo za Tour de France.

In prav pričakovanja te ekipe pred dirko po Francijo so bila povod za parodijo, ki si jo lahko ogledate v nadaljevanju. Ta posnetek je bil objavljen 2. junija. Torej takrat, ko je bil v igri za Tour vsaj Andy Schleck, ki se je kasneje poškodoval. Med drugim pa je kot kolesar, ki je pomenil veliko izgubo za klub omenjen tudi Jani Brajkovič.

Čeprav je bil ta video narejen in objavljen še preden je bila znana postava za Tour pa nekaj drži. V Francijo bosta potovala tudi Andreas Kloden in Jens Voigt ... očitno zadnje upanje akterjev tega filma. Uživajte v ogledu, pa prosimo, ne jemljite ga resno.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ