Pauline Ferrand-Prevot menja barve

Pauline Ferrand-Prevot menja barve
30.09.2016 AVTOR: Matej Zalar
Francoska kolesarka Pauline Ferrand-Prevot se po petih letih poslavlja od ženske ekipe Rabobanka in odhaja novim izivom naproti. V prihodnji sezoni bo nastopala za ekipo Canyon - SRAM.

Pauline Ferrand-Prevot spada med najbolj popularne kolesarke v karavani, poleg simpatičnega značaja pa za navdušenje skrbi tudi z rezultati. Tako je kot prva kolesarka v zgodovini naenkrat postala svetovna prvakinja na cesti, v ciklokrosu in v gorskem kolesarstvu, kar je nedvomno uspeh brez primere.


Letošnja sezona je bila za Francozinjo nekoliko slabša, pokvaril jo je tudi grd padec, po katerem je dalj časa okrevala. Pri 24 letih je očitno ocenila, da je napočil čas za spremembo okolja, zato se seli v ekipo Canyon-SRAM.

 

So happy to join @wmncycling ! ???? Strong team with super partners ! ????#takethelead @rapha

A photo posted by Pauline FERRAND-PREVOT (@paulineferrandprevot) on


Gre za moštvo z najbolj prepoznavnimi, za nekatere tudi najlepšimi dresi v karavani, v ekipi pa bo Pauline Ferrand-Prevot zagotovo prva zvezda. "Po petih letih z najboljšimi kolesarkami na svetu sem presrečna, da lahko potrdim, da se bom pridružila ekipi Canyon-SRAM. Pridružila se bom zelo močnim kolesarkam, zato se ekipi zahvaljujem, da je kljub slabši letošnji sezoni verjela vame, " je ob objavi prestop komentirala Francozinja.


Poleg Ferrand-Prevotove bodo v ekipi zelo nevarne tudi Lisa Brennauer, Trixi Worrack in Tiffany Cromwell.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ