Peter Sagan v novem/starem mavričnem dresu

Peter Sagan v novem/starem mavričnem dresu
02.01.2017 AVTOR: D. Z.
Tudi Peter Sagan je predstavil nov dres. Dres z novimi sponzorji, a z značilnimi marvičnimi barvami, ki označujejo aktualnega svetovnega prvaka.

Novo leto. Nova sezona. Nove pogodbe z novimi ekipami. Peter Sagan je še z nekaterimi klubskimi kolegi pred sezono 2017 podpisal nove pogodbe.

Po razpadu Tinkoffa je namreč našel novo ekipo, najboljše pogoje so mu ponudili pri moštvu Bora Hansgrohe. Ekipa je za sezono 2017 pridobila tudi World Tour licenco. Zdaj so se kolesarji predstavili v novih dresih, tudi z novim sponzorjem Hansgrohe. Peter Sagan ima seveda drugačen dres, saj je v Katarju ubranil naslov svetovnega prvaka.

Njegov dres je bel, mavrične barve so v prvem planu. Največji napis pripada glavnemu sponzorju BORA, z belimi črkami na črni podlagi pa je še drugi sponzor hansgrohe. Na sprednji strani sta dobro vidna še napisa UCI in CRAFT. Napis Bora je tudi na ramenih, na rokavih pa hansgrohe. Ovratnik je seveda v mavričnih barvah. Hlače so črne z napisoma glavnih dveh sponzorjev in z logotipom Specializeda, opremljevalca s kolesi. Mavrični vorec je na koncu hlačnikov.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ