Peter Sagan: Za začetek si je 'pozabil' obriti noge

Peter Sagan: Za začetek si je 'pozabil' obriti noge
19.01.2016 AVTOR: D. Z.
Malce 'rumena' vest, pa vendarle resnična. Če nimaš obritih nog, nisi pravi kolesar, kajne? Očitno to ne velja za svetovnega prvaka.

Dirka po San Luisu v Argentini se je začela z ekipnim kronometrom, dolgim 21 kilometrov. O dirki smo že poročali, potem pa se je na spletu pojavila zanimiva fotografija. Na dirki nastopa tudi ekipa Tinkoff, v njej pa dva zvezdnika: Rafal Majka in svetovni prvak Peter Sagan. Slovak je že večkrat opozoril nase, tudi takrat, ko ni bil na dirkah.

Zdaj je opozoril nase tako, da si pred prvo dirko očitno ni obril nog. Nič posebnega, kajne. Pa vendarle so nekateri opazili na fotografijah in seveda so te fotografije zaokrožile po družabnih omrežjih. Če se pošalimo. Sagan očitno res prinaša drugačen veter v profesionalno karavano. Tinkoff je zasedel četrto mesto v kronometru.

Sicer pa si Peter Sagan og ni obril niti pred drugo etapo na dirki po San Luisu. Pred startom ob vprašanju novinarja zgolj nasmehnil. Očitno je ostal ravnodušen, vseeno pa je vsem, ki so mu očitali, da bi si vendarle moral obriti noge, odgovoril: "Obril sem si jih pred dvema tednoma. To me ne moti."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ