Pivot Shuttle

Pivot Shuttle
05.06.2018 AVTOR: Vladimir Pakrac, foto: Tit Košir

Kolo za prave hedoniste. Mar obstaja kaj bolj uživaškega kot z neverjetnim pospeškom v nogah premagovati najtežje klance in se s še večjim užitkom spuščati po najljubših trailih?

Seveda bo marsikdo odgovoril, da se pravi užitek rodi iz truda, a ta pač ne sodi v definicijo hedonista. SSKJ namreč pravi, da hedonistovo delovanje izhaja iz težnje po izogibanju neugodja.

Seveda marsikdo uživa v neizprosnem grizenju klancev, navsezadnje sem med njimi včasih tudi jaz, a e-kolesa pač niso namenjena taki ciljni publiki. S popularizacijo električnih koles se razvija tudi mnenje obče kolesarske javnosti o tej pravzaprav revolucionarni zvrsti kolesarjenja. Sam sem od popolnega nasprotovanja e-kolesom svoja stališča spremenil do tolikšne mere, da jih vidim kot substitut za “umazana” prevozna sredstva v urbanih središčih, izvrstno priložnost za razvoj turizma in najpomembneje, kot sredstvo, ki omogoča pristna (gorsko)kolesarska doživetja vsem, ki jim ta do danes niso bila dosegljiva, najsibo zaradi bolezni, starosti, pomanjkanja časa

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ