Plan B Jumbo Visme kmalu na voljo (VIDEO)

Plan B Jumbo Visme kmalu na voljo (VIDEO)
31.07.2021 AVTOR: DZ

Plan B, Fall & Rise. Tako so pri Jumbo Vismi poimenovali nov film, ki ga pripravljajo. Pokazali bodo njihovo izkušnje z dirke po Franciji.

"Kot prva športna ekipa na svetu odpiramo svoj digitalni teater. Premiera te 3D izkušnje bo dokumentarni film z dirke po Franciji: Plan B, padec in vzpon."

Jumbo Visma. Letos je nizozemska ekipa na dirko po Franciji prišla z glavnim adutom Primožem Rogličem. Ta je hudo padel v tretji etapi in kasneje je zaradi hudih poškodb odstopil. Nizozemci pa se niso predali in so zares zablesteli. Wout van Aert je dobil gorsko etapo, ki je kolesarje dvakrat popeljala prek Mont Ventouxa.

Potem je gorsko etapo prek najvišje točke dirke po Franciji s ciljem v Andorri dobil Sepp Kuss. Wout Van Aert je dobil tudi zaključno vožnjo na čas. Potem pa je zablestel še v Parizu, saj je bil najboljši v najprestižnejšem sprintu. Za nameček je Jonas Vingegaard dirko po Franciji končal na 2. mesto. Zaostal je samo za našim šampionom Tadejem Pogačarjem.

Kako je ekipa doživljala ta padec in potem vzpon? Kaj vse se je dogajalo v teh treh tedni. Nenazadnje, tudi, kako je Roglič sprejel dejstvo, da ne bo mogel nadaljevati? Vse to bomo lahko videli v dokumentarnem filmu, ki ga pripravljajo pri Jumbo Vismi. S tem filmi so nas v preteklosti že razvajali.

Zdaj pa ga bodo objavili na svoji spletni strani. So se pa odločili, da bomo morali za ogled filma plačati. "Kot prva športna ekipa na svetu odpiramo svoj digitalni teater. Premiera te 3D izkušnje bo dokumentarni film z dirke po Franciji: Plan B, padec in vzpon. Zgodba o tem, kako se je dramatični prvi teden spremenil v za nas najboljši Tour do zdaj," so zapisali pri Jumbo Vismi.

Na njihovi spletni strani lahko najdete dodatna navodila, kako boste lahko dostopali do filma. Vstopnico lahko kupite za 4,95 evra. Najprej lahko izberete, kdaj bi si film ogledali. Na voljo so datumi od 6. do 22. avgusta. Film bo podnaslovljen z angleškimi podnapisi. V nadaljevanju pa si lahko ogledate napovednik, ki je vsekakor zelo zanimiv.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ