Po Dolenjski konec tedna 200 mladih kolesarjev in kolesark

Po Dolenjski konec tedna 200 mladih kolesarjev in kolesark
02.07.2019 AVTOR: DZ, foto: Peter Gregorčič / Adria Mobil

Po uspešno izpeljani dirki po Sloveniji bodo Dolenjci izpeljali še etapno dirko za mlajše kategorije. Bliža se 2. dirka po Dolenjski.

V petek, 5. julija se bo etapna dirka po Dolenjski začela, končala pa v nedeljo 7. julija. "Po izjemni in uspešni junijski dirki Po Sloveniji, bo naslednji odmevnejši kolesarski dogodek na dolenjskih cestah Dirka po Dolenjski. 200 kolesarjev in kolesark mlajših kategorij, ki bodo tekmovali v osmih kategorijah, bo na dolenjske ceste prišlo iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Italije, Madžarke in Srbije," so v izjavi za javnost sporočili iz Adrie Mobila.

Govorimo o drugi mednarodni dirki po Dolenjski. Na cestah pa se bodo pomerili kolesarji v kategorijah: dečki in deklice C, dečki in deklice B, dečki in deklice A. Potem pa še mlajši mladinci in mlajše mladinke. Prva etapa bo potekala od Podturna do Baze 20. Gre za gorsko etapo. Naslednji dve bosta krožni. Druga v Kostanjevici na Krki, tretja pa v Novem mestu. Obenem organizator opozarja, da bodo zaradi organizacije prireditve občasne popolne zapore prometa na naslednjih lokacijah.

OBČASNE POPOLNE ZAPORE PROMETA:
Petek, 5. junij - 1. etapa: Podturn – Baza 20 med 17:00 in 20:00 uro
Sobota, 6. julij - 2. etapa: Kostanjevica – Kostanjevica (Ulica talcev, Oražnova ulica) med 13:00 in 16:00 uro
Nedelja, 7. julij - 3. etapa: Novo mesto – Novo mesto (Straška cesta, Prečna, Češča vas) med 10:00 in 13:00 uro.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ